#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Ahad, 24 April 2011

WeeKend | Rojak + CenDOL

Rojak + CenDOL
mmg gabungan yg ideal kan....
Kalo cakap pasal Rojak + CenDOL
mesti dalam pale korg pikir Mamak Taste

Okay, our weekend kali ni
kami menge'test makanan kat satu tempat ni
Dimane yer...?
Destinasi kami adalah di area UNITEN,Bangi
Dkt jer dgn rumah kami, area Seri Kembangan
Tempat makan ni sempOi jer...
stail stall jer ye kawan2
Kalo korg tak kisah mcm saya per salah nye try
Ada org kata tempat ni pernah masuk JJCM
**tak sure pulak**


Mmg sentiasa ramai sbb mknan yg di jual di sini sedap2...murah lagi tu~
Dah mcm pasar malam dah..
Nak taPAW boley..nak mkn situ pOn boley...
Mcm kami prefer mkn situ walaupOn kepanasan~


Pixar | CenDOL.
Komen dari sy | Sedap!~Kecendolannya terserlah~

Sorry....
Pixar for Rojak x sempat nak tangkap
sbb cepat sgt lenyap dari muka bumi
Tak tahan sbb dah lapar~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan