Thursday, November 5, 2009

B2B | Sweet Candy 4 KidS


Hallo..
Tgk gegula ni mesti ramai yg suka kan...
Sweet candy ni buat bebudak yer dtg nnt..

Cute kan..?

For Your Info (FYI):
Beli @ | Gudang gula2 di Kepong
Price | RM 6.20 per pack (1 pack 50 sweet candies)

7 comments:

  1. weh dahlia, aku ni wawa..nak jugak no hp n add kilang tuh weh..hehehe..aku pon dlm proses nk beli guler ni..klu bleh dpt arge borong mmg best la..pls yerk..ko sms aku eh..thanx dahlia..

    ReplyDelete
  2. okay Wawa..., aku dah SMS ko.
    Selamat Berjaya mencari kilang tersebut.hehehehehe.. kalo tak jmp, call aku kay.. mcm2 ada. Tak payah g Chow Kit yg sesak tu...oowwhhh...aku benci Chow Kit.

    ReplyDelete
  3. hye dahlia~..
    meh la share ngn kita jugak bout dat kilang location...
    amat teruja ngn gift semurah itoo..
    sesuwei tok cut cost belanjawan kita~...
    waiting ur reply key..
    TQ!
    eira_farra> eirafarra@gmail.com

    ReplyDelete
  4. hi dear,

    im ur silent reader.
    Boleh tak kalo sarah nak tau address and location kilang tu?
    pls email me at lyser_sarah@yahoo.com

    Thanks!

    ReplyDelete
  5. Saya nak tahu juga add kilang & phone no. TQ!
    su3nn@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. su3nn : saya dah reply di emel awak yer...nnt check kay..

    ReplyDelete
  7. salam dahlia, sangat berminat pasal gula2 tu, boleh tak nak tau location kilang tu? plizz..plizz! my email josha_mya@yahoo.com - MARIA. TQ!

    ReplyDelete