#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Isnin, 24 Januari 2011

Bad StOry | Accident 1 Malaysia

Last weekend....
Kami husband & wife telah diuji olah NYA
Hadapi dgn sabar dan tenang...
Ya Allah...aku terima dgn apa yg berlaku...

Kami husband + wife..
Accident....
Berlaku di dpn Mines Shopping Mall
Perjalanan nk ke Wedding kawan hubby @ Selayang

Da keter sondol belakang...pastu gelongsor smp depan
then terlanggar keter depan...Boley pulak keter 
yg sondol belakang tu langgar lari...
Hati mmg berapi la...Sy berdoa jer moga2 Allah saje yg balas

Snowy kami sedang sakit..Ohhh..Snowyyy

From back..Snowy kesakitan~

Daripada kejadian itu...,
Kami buat report...@ Balai Polis Trafik S.Kembangan
Sgt tidak puashati bile polis kata....
Kalo da accident 3 buah kereta, kereta ke 2
yg bersalah...mmg tak adil la undang2 polis di Malaysia ni..
Tak teragak2, polis tu saman kitorg...mmg SHIT la...

Tak lama lepas tu,
 dengan doa sy tadi dan izin Allah...
Kerata yg melanggar kami pOn datang buat report...
Sbb keter dia dah rosak tak leh jalan pas langgar lari...
Tu pOn tahu citer dari abg yg towing keter dia.
Keter DAT 3488 colour Hitam sy BENCI awak... 

Now, Snowy di bengkel..
Dalam rawatan..Tak tahu la bile Snowy akan pulih..
Sgt sedey...Patah kaki di buatnye tak da keter ni.

Blogger...,
nak tahu tak??/
Accident yg menimpa kami ada unsur2 1 Malaysia..
Kahkahkahkah....Melayu | Cina | India

''Apa sahaja musibah datangnya dari ALLAH,
ALLAH sahaja mengetahui rahsia yang tersirat''

3 ulasan:

  1. dahlia..sabar erkk..tu semua ujian dari NYA..ada hikmah la tu di sebalik semua yang terjadi ok..jangan rasa 'down' lagi ok..;)

    BalasPadam
  2. hehe.. kelakar... ada unsur 1 malaysia la pulak...hehe

    BalasPadam
  3. Owhh..dear Dahlia Sabry ....ape nak buat semua nyer udah tertulis..hehehehe..per2 pOn my snowy dah sihat dah..

    BalasPadam