#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Ahad, 22 Mei 2011

OutDOOR @ Putrajaya

Seriusly....
dan MALU nak story dgn blogger sekalian..
**Malu tu letak tepi**
Tapi ape salahnye blog sy ni adalah tempat berkongsi cerita

Pertama kali dgn rasmi nye berjalan2 di Putrajaya.
Kamu semua pOn pernah seperti sy juge kan....

1st time smp Putrajaya, cari la signboard ini.
untuk mencari arah tuju anda~


Anda adalah wajib mengambil gambar berlatar belakangkan
jambatan ini....seperti saya~

saya dan jambatan di Putrajaya
Tak sure ape nama jambatan ni~

Okay kawan2...kat area Dataran Putrajaya ni ada
Medan Makan...Jgn risau kalo jalan2 bile dahaga or lapar....
singgah jer kat Medan makan ni sambil mengadap tasik

 Macam2 Souvenir ada di sini~

Lukisan yg turut di jual~

Tak sah kalau berjalan2 tp tak beli ole2
Utk kenangan2 di tempat kita lawati...
Fridge magnet salah satu ole2 yg sesuai
utk dijadikan kenagan.

Kalo nak cuba lain dari yg lain pOn ok juge..
Kat sini ada khidmat utk lukis karikatur.

sesi berfoto-fotoan..


Cuba cam gini lak~

 Like this pixar~

Turn Hubby lak...

Us~ Hubby yg noTTy


Ok tatar kawan2...time to back home
Setelah puas berjalan2 di Putrajaya..
Happy sgt...dpt merakamkan kenangan bersama En Hubbyku


Tiada ulasan:

Catat Ulasan