Thursday, July 14, 2011

Malaysia vs Arsenal


First time ni rasa nyer pasukan bola kita lawan dgn Arsenal
***teruja & kagum***

Per2 pun saya sgt kecewa tak dapat nak saksikan
perlawanan bola Malaysia lwn Arsenal. 
  •  knp tak da live di mana2 channel tv  termasuklah ASTRO **kecewa sgt**
  • perlawanan bola di buat masa hari bekerja, balik kerja pun lambat sampai rumah kul 7.30pm, kul 3pm pun stadium dah dihujani dgn penonton. Dalam hal ini, kekangan masa menjadi penyebabnye **kecewa sbb tak buat weekend**

Fakta daripada perlwnan yg telah berlgsg semlm:-

  • Keputusan muktamad Malaysia-0 | Aresenal-4
  • Jaringan : A.Ramsey (minit ke 5) | Theo WAlcot (minit ke 36) | C.Vela (minit ke 59) | Rosicky (minit ke 90)
Tahniah pada pasukan Malaysia
walaupon telor ayam tak pecah
SEMANGAT TU PENTING
Ucapan daripada penyokong yg tak tgk perlwnan
kuatkan pertahanan dan juga teamwork
kita jadikan pengalaman untuk menentang liverpool hari sabtu ini nanti~


^_^

No comments:

Post a Comment