#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Khamis, 21 Mac 2013

Makan2 kat The Street Cafe~ **tekak melayu makan Korean Food**

Hallo peminat No. 1 giler makan!~
Kan saya dah cakap ini blog mmg citer makan aje
Kitorang mmg suka makan...

Tak per makan sedap dengan kawan seminggu sekali je bukan hari2 pon
Seperti biasa, aktiviti keluar makan adalah hari Jumaat
Kali ni menuju ke Subang Jaya **Bangsar-->Subang Jaya**
Kitorg tadah buntot je sbb kawan bawak kereta

Tempat makan yang menjadi pilihan kali ni
The Street Cafe..
Lokasi restorant terletak dekat2 dengan Kolej Taylor **deretan rumah kedai**
Dekat juga dengan Sunway
Kalo tgk signboard cari SS15, Subang Jaya
Pengangkutan awam yg senang adalah teksi

Parking susah sikit , kalo weekend maybe senang
Konsep The Street Cafe adalah Korean Style

Pernah masuk JJCM...maknanye sedap lah...

The Street Cafe ni ade dua (2) tingkat...
Kitorg duk kat tingkat 2
Sempoi...Dekorasi sgt cantik okay!~
Suka suasan cafe dia
Sape yg nak berasap leh duk sini
Kalau nak duk bersila pun ade
selak je kat cube yg bercurtain tu
Betol2 mcm street lah sekali tengok
Nampak tak wall yg berdaun dan dipenuhi sticky note??
Kat situ korg leh conteng2 kat dinding
Nak tampal2 note berwarn-warni pon
Boley la tulis kata2 keramat korg...
Kata2 yg manis2 jer dibenarkan
Jangan lupa bawak maker pen, magic colour ya...
Puas dah tgk dekorasi cafe ni
Jom tgk menu yg kitorg order lak...
Buku menu The Street Cafe. Menu semua sedap2.Tak tahu nak order mane?
Masing2 nye air. Sy nye semestinya passion fruit
Order sampai nak terbalik meja kau~
Macam sushi roll tp  versi korean style
Ini menu yg sy order | Raboki Cheese
Menu kawan | Korean Ramen
Korang leh main + bergambar dengan spek mata bapak besar  yg comel ni
Comel tak kitorg??
No Babi semestinya~
Range harga makanan kat sini sgt okay.Standard food court jer


Makan ramai2...
Bayar masing2...
Sape yg teringin nak makan korean food
Boley la makan kat The Street Cafe
Yang penting halal + sedap
Untuk keterangan lanjut boley tgk website Street Cafe
Selamat berJJCM


Tiada ulasan:

Catat Ulasan