#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Rabu, 17 Ogos 2011

Ramadan @ Thai Express,The Curve

 Beberapa hari lepas adalah Ramadan yg ke 11
Sambut berbuka puasa ramai2 dgn kawan opis...
 Dari opis di Bangsar ke The Curve
Jalan highway jemmed mcm taik ulat tak usah cakap la
Okay la..jemmed2 pun sampai di The Curve around 6.00pm

Inilah tempat yg di tuju....
Thai EXPRESS, The Curve

MENU~

Jom tgk2 menu yg diorder kami di Thai EXPRESS

Saya order Menu ni~
Menu ni namanye....Soft Crab with Blackpepper Sauce
Didatangkan bersama-sama 1 bowl rice~

Ala2 Kew Teow Grg versi Thai

Kerabu mangga + isi ayam berbijan

Kew Teow Latna Ala2 Siam-Thai

Green Curry Mee

Masak Lodeh ala2 Thai

Soft Crab dan Kerabu Taugeh


Rice + Ayam Sweet Sour

Air kelapa wajib ada di restaurant ala2 Thai

^_^

Jom tgk foto2....

 bz nye my bos~

Kengkawan...

Kengkawan again~

it's me~

Saat2 saya ditertawankan kawan...uuwwwaaaahhhh~
Lawak spontan + salah paham = kena gelak

^_^

Okay...itu jer yg dapat disharekan...
Mane tahu kalo tak da idea nak g jalan2 cari makan kat mane
Boley try di Thai Express

Note: Pic2 semua ini adalah sumbangan dari kawan saya , Faz.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan