Saturday, October 15, 2011

Segmen : what's in my bag?


Penganjur | Elin



Macam besh jer segmen ala2 artis ni kan??

Pernah tgk segmen begini dalam tv
**selongkar handbag artis**

Rasa teruja nak join segmen ni dari  Elin

What's in my bag??


1. Buku Bank CIMB
2. Buku ASB
3. Buku 555 **bukan utk hutang ye**
4. Pen
5. Pendrive **kdg2 bawak,kdg2 tak bwk**
6. Broadband - Celcom
7. Kad Pas Masuk Opis
8. Nokia E71
9. Handphone Sony Ericssons
10. Wallet Elle
11. Kipas tangan
12. Pad Kotex **bagus utk spare**
13. Compact Powder Maybeline
14. Perfume Body Shop (Bulat + besar)
15. Perfume Body Shop (kecik)
16. Lipstick - Estee Lauder
17. Bluser - Estee Lauder
18. Lips Glow - Estee Lauder
19. Camera - Panasonic LUMIX


Mari la ramai2 join...Utk suka2 jer..

Hanya perlu :

  1. Salin tajuk : Segmen : What's in my bag?
  2. Copy dan Paste gambar Banner atau Header  kat atas tuh serta link kan ke post ini.
  3. Tag beberapa banyak blogger korang nak.
  4. Publish dan letakkan url entry korang di sini.

Saya suka2 nak tag:
1. Sue
2. Zah
3. Faz
4. Azwa
5. Nonor
6. Shima Ali
7. Zuliana Harun

Kengkawan yg nak join, sila la...
Ikut jer 4 step yg di minta dari Cik Elin
Per2 pun nnt tinggalkan la URL masing
Boley sy datang tengok~


12 comments:

  1. waahh tq..sudi join..
    kelassssssss beg kamu...

    nih segmen ala2 artis lah tuh..hihiih..

    tq tyer..
    salam kenal dr elin ;)

    ReplyDelete
  2. ade gak nama aku?hihihi..klu sempat i join keh..

    ReplyDelete
  3. penuh segala brg dlm bag.. org pompuankan hihi

    ReplyDelete
  4. heee..bru perasan ade nama kita...

    ok, malam ni kalau blh online kita join.. :)

    and kalau free2 dahlia join la contest yg kita buat..
    menang untung2 dpt tiny polka dot..heheheh

    http://suebaharuddin.blogspot.com/2011/10/contest-joyful-moment-with-sweetsue.html

    ReplyDelete
  5. ok, dahlia..kita dh join :)
    http://suebaharuddin.blogspot.com/2011/10/segmen-whats-in-my-bag.html

    ReplyDelete
  6. Elin ~ MEsti la sudi join sbb bg support kat u kan...dan segmen yg awk buat pOn menarik.

    Salam kenl jugak~

    ReplyDelete
  7. Farhana ~ Yer...nama ko ade sbb aku pOn selalu gak datang ker blog kamu.

    ReplyDelete
  8. Liana ~ Penuh ker..? hu3...Pompuan kan??
    Salam kenal dear..

    ReplyDelete
  9. Maya ~ Join ler...sesajer...Feeling artis la pulak..i LIKE~

    ReplyDelete
  10. Sue~ Hallo Sue...Sure la nama u ade. u antara yg aktif gak menjengok blog kita. Kita pOn kawan kan...

    Okay nnt kita try join contest yg sue buat..Love iT~

    ReplyDelete