Friday, October 21, 2011

Contest : Joyful Moment With SweetSue Cupcakes

Penganjur | Sue


Saya telah diundang oleh penganjur melalui msg di komen entry (here)
**Tq Sue di atas undangan awk**

Sebagai memberi sokongan kpd kwn2 blogger
marilah kita reramai join contest yg diadakan
Reramai la kita men'support' industri blogger ini**eecheehh**
Seronok, bukan?
Tuah badan mane tahu menang~**itu belakang kira**

Kalo nak join...ikut jer syarat2 dari penganjur seperti :

1. Jadi FOLLOWER kat SWEETSUE CUPCAKES and Suite Life Of SUE (blog ni)
     **Okay, saya dah jd follower bagi kedua2 blog tersebut**

2. Buat satu entry dgn tajuk : Contest : Joyful Moment With SweetSue Cupcakes
    ****Entry  | Contest : Joyful Moment With SweetSue Cupcakes***

3. Copy banner di atas dan letakkan dlm blog anda. Make sure banner tersebut link terus ke ENTRY ni okeh..
     ***Banner yg diminta seperti di atas dan link terus ke entry tuan penganjur***


4. Letakkan gambar korang sedang bersuka ria, sedang gila-gila.. ape jua gambar asalkan menggambarkan kegembiraan.. and make sure korang ade dalam itu gambar.. 
*** Gambar yg dimaksudkan adalah...***


Happy + Gile2

5. Then copy kan link korang and paste pada comment di entry ini
6. Tarikh Tutup : 18 Dec 2011


Good Luck kawan2...


Saya suka2 nak tag mereka:
2. Zah




1 comment:

  1. hahahha..sweeet..laki bini sama je :)

    btw, thanx join dahlia ..ehhee

    ReplyDelete