Saturday, October 15, 2011

Raya 2011 | Open House ~ Penutup Raya~


Akhirnyer....
Tercapai gak hasrat Hubby minta saya buat open house Raya tahun ni
Just jemput family member-kawan2 opis jer

Dimulakan dgn sesi mendecide menu:
Menu yg di short listedkan adalah:
Nasi kismis-Ayam masak ros-Salad
Mihun soto
Soto
Mee Udang

Second sesi adalah...
Menyopping bahan2 mentah.
Dah siap2 listkan brg yg nak dibeli
Pale pun tak serabut, bukan?

Kudarat tulang 4 kerat ni
Berjaya juga menu2 ni tersedia.
Hubby pun rajin menolong mane2 yg patut~

Sirup yg menyegarkan~ Sape2 pun suka

Okay, ni station 3 in 1. Pasni korg pun boley ilhamkannye.

Yaahh...aksesori 4 Soto~

Mihun Soto~

Mee Udang~

Ayam masak Ros , Resepi dari Anis Nabila
Salad, Resepi sendiri

Suka tgk family makan dgn bersungguh2~

One of my opis member yg datang

My beloved sista. Sgt excite!~

My Along...mkn..mkn...and mkn~

Seronok~ Member opis datang

Menjamu selera or menjamu perut~

Tumb up dari Eta

Tumb up dari Faz~


Thankz korg sbb sedi datang~hehehehe...

Makan la kuih raya tu~

My Bff~Azwa

Bff harus datang~

Member opis~

2 comments:

  1. Maya,
    Thanks datang ke blog saya. Raya Haji x buat open house~ MAybe kalo tak da per2 nak sambut di Thailand. Saje2 melawat sana. Kata org kat sana meriah termasuk la semenanjung pantai timur kita.

    ReplyDelete