#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Jumaat, 5 April 2013

Seoul Garden lagi..


Aktiviti rutin hari Jumaat
Sudah semestinya makan besar
Kebetulan masa tu ada mak buyong mengidam nak makan steamboat
Layankan aje lah...
Tak lama lagi pon dah nak meletOp
Semua org tahu, steamboat the best pilihan kitorg Seoul Garden
Nom Nom Nom...
Harga tetap maintain Rm36++ @ brunch Plaza Pantai
 Tak tahu Seoul Garden branch lain brp??

Ni nak buat komen sikit tentang Seoul Garden branch Plaza Pantai
  • Makanan lambat topup
  • Dari luaran dan dalamannya kelihatan sudah buruk
  • Service lambat sbb mcm tak ramai staff
  • Toilet kotor
  • Billing kena buat sebelum makan
  • Pengudaraan kurang baik, haba tak lepas semasa aktivit BBQ
  • Terjumpa lipas
Disebabkan tak da pilihan kedai steamboat area opis, bedal je la.. bismillah

Jom layan gambar
Waktu operasi
Makan sampai habis
Jenis kuali kat Seoul Garden
Dah start bersteamboat & BBQ
Dah start bersteamboat & BBQ - posisi atas
Macam2 ade
HAsil tangkapan
Fresh~
Fresh
Sedapnya
Settle~ Habis semuanya
 

2 ulasan:

  1. seoul garden mmg sedap!

    1st time merasa terus suke tp entah bile nak repeat balik nie hehe..

    BalasPadam
  2. sue skali je makan kat seoul gardn.. tu pun dh lama.. sbb husband tak berapa layan steamboat..dia kata tak kenyang.. nak kna ade nasik jgak..huhuh

    BalasPadam