Friday, July 12, 2013

Diary Ramadan Dahlia # 4


Bazar Ramadan semakin rancak ya di kawasan rumah saya
iaitu di Taman Impian Ehsan
Trafik di kawasam tersebut pon agak sesak
Excited n kesabaran nak membeli di bazar sgt kuat
1st day ramadan hari tu sy round bazar dari hujung ke hujung sorg2
Tapi semlm sy tawaf lagi dari hujung ke hujung tp dgn hubee
Dia pOn teruja kejap plus hampa
Teruja sbb gerai2 semakin bertambah dari thn sebelumnya
Hampa sbb gerai air kesukaan dia tahun lepas dah tak da

Beli juadah berbuka semlm
Karipap...$2 **wajib ada**
Onde2 Buah melaka...2 **harus ada**
Rangka ayam...$2.5  **tak sedap sbb tak brp rangup**
Air honeydew...$2 **air sedap cukup manisnya**
Baby chakoi...$2 **so-so je**
Kategori tak membazir lagi kan..Jumlah semua...$10.5
Pastu kat rumah ada nasi n lauk sahur pg td
Repeat makan je..saje masak lebih
Balik bagi panaskan je


>> masa berbuka dah pikir esk sahur nak makan ape, sambil tu google resepi kepah
Siap2 defrost seblm masak

1 comment:

  1. sue kalau gi bazar selalu cari murtabak... heee

    ReplyDelete