#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Khamis, 11 Julai 2013

Cuci mata kat Ikea

Sape suka gi Ikea??
Angkat dua2 belah tangan korang dgn excited nya...??
Dalam Malaysia ni cuma ada 1 jer Ikea kan
Jgn mimpi ler Ikea nak bukak cawangan
Kalo ada sila lapor pd saya

Bulan lepas gi Ikea dgn kawan
Beli barang utk cabutan bertuah semperna meeting koperasi
Kita ni window shopping jer lah...cuci2 mata...
Pastu pasang angan2 nak beli itu..nak beli ini
Berangan nak deco mcm ni....nak deco mcm tu
aaarrrrr..byk nye berangan!~
Tak per!~ sepanjang sy berangan semuanya tercapai
Itulah namanye impian **Menuju sejuta impian**

Antara benda2 yg menarik minat sy seperti....
Suka lady bird sbb nampak ceria.Dan juga comel
Hubee sy tanya, knp suka carpet ni? Jawapan sy, entah la...sekali tgk terus suka.
Ni pOn suka. Kalo hias ats meja console mesti chantek + menarik
Suka juga yg ini. Nak hias ruangan yard kat rumah.

Hokey..mcm mane?? best tak??
cuci mata n berangan mmg free
Selesai shopping pas bayar kat kaunter
korang perasan tak Ikea ni ada jual Ais Krim yg lazat lg best
Haaaa....sape yg tak perasan tu mesti menonong je terus balik
Sbb tak sabar kan nak balik rumah hias barang Ikea korg
Pas penat shopping singgah dulu melepaskan lega tekak
alangkah nikmatnye pas shopping penat2 dpt makan ais krim Ikea
Korg leh rujuk gambar kat bawah ni
Cara2 nak dapatkan ais krim Ikea yg lazat ni


Mula2 beratur kat kaunter yg jual karipap gergasi Ikea tu
Dapat kon ais krim
Dapat token cam ni
Letak kon pada case dia
Masukkan token
Case tu akan naik.
Tadaaarrr......nah ais krim.
Nyum..nyum..nyummm..sedapppp~Nikmat dunia ni namanya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan