#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Selasa, 6 Ogos 2013

Dairy Ramadan Dahlia # 23

Ramadan ke DuaPuluhLima&DuaPuluhEnam

**operasi bersihkan rumah**

Ya Allah...dah nak ke penghujung Ramadan dah kita ya
Terasa kejap jer!
Sayangnya nak tinggalkan Ramadan
Sy rindu akan suasana Ramadan

Tak lama lagi Syawal menjelang
Perkara yg perlu dititikberat adalah
kemas rumah, kuih raya, baju raya,duit raya,plan nak buat open house
Weekend ni jer la berkesempatan nak kemas2 rumah
Listkan satu persatu kat white board
huurrmm...byk kerja nak buat
Kat rumah mengemas2 dah serupa tarzan dah
Cuma beza sy dgn tarzan adalah sy comel sikit dari tarzan
Peluh2 dan penat sebenarnya bekerja keras time puasa2 ni
Lap peluh kat towel, kalo perah dlm baldi mau penuh baldi

Sila abaikan listing No. 9 Kemas Rumah **masak**
Masak tu termasuk dalam list kemas rumah ker??
Hahahahahha...kelakar..kelakar...
Ok tu hanya sebahagian tugas utk hari tu
Actually, masak tu menfokuskan pada masak utk berbuka ptg nnt
 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan