Thursday, September 12, 2013

Open house opis PPSPPA 2013

Hallo blooger and silent reader too...
Raya sebulan dah pOn berlalu
Tapi jemputan open house masih ada menanti dihujung2 mingguku
Puasa sebulan, raya tak cukup sebulan
Acaner tuh?? sape nak jawab...

Terima kasih buat saudara mara..teman2 di ats jemputan kalian
Dan tidak lupa jemputan secara tak langsung dari pihak2 bank
Turut terkena tempias gak...dah adat bila bekerja
di Bahagian Kewangan sure kenal dgn org bank
Bank2 ler yg sgt rajin menjemput sbb
majikan kami adalah salah satu customer mereka

Beza Open house dgn majlis kenduri kawin
Hadirkan diri hanya utk makan saje
Sesuatu perkara yg paling disukai semua org kan??
Bawak perut jer pOn...
Tak da pOn kata bawak buah tangan or duit salam kaut
Pasti tak kan tolak....yg tolak cuma makanan tolak masuk mulut

Kemeriahan open house jemputan dari Bank Rakyat Cawangan Kepong
Makanan yg dihidangkan pada tetamu seperti nasi tomato, mi hun dan mee sup, kambing bakar, cucur udang grg panas2, air mata kucing, buah2an tempatan
No rendang, no lemang, no ketupat palas, no nasi impit, bagus la tak da benda2 ni semua sbb kalo jumpa dgn menu raya ni rasa dah muak sgt2



Open house opis sendiri **PPSPPA**
Sambut bersama anak2 yatim dari Rumah Kebajikan Syaheera Cheras
Diadakan time nak hujung2 raya

Raya2 yg lepas rumah terbuka opis buat di Dewan Lestari **dewan opis**
Tahun ni lain sikit buat kat perkarangan opis pulak
Persiapan sebelum nak gi open house PPSPPA
Main makeup2 dgn geng...ahh...gedix  kan??
Dah siap2 makeup sesi bergambar2 dgn geng kat booth yg cantik
Rumah terbuka raya opis sendiri makan biasa2 jer
Sedih sbb tak da kambing bakar!!
Di booth raya
satay wajib ada







No comments:

Post a Comment