#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Jumaat, 24 Januari 2014

Mengharapkan rajin yg berpanjangan

Hi...! Tetiba je hi kan...
Dah lama rasa nye menghilang dlm dunia blog ni
Tup..tup..tup...muncul semula
Lama tak update blog...
Tak da sebab lain selain malas
Bz dengan life pun ya jugak
Terlalu byk citer  yang tak sempat nk dikongsikan

Ini alasan sy....
Masa x da laptop dulu
Sibuk salahkan diri....
Bila tak da laptop susah nak update blog
Kalo ada laptop boleh buat blog
Paling2 pun leh menyiarap ats katil seblm nk tdo
Buat 1 entry, ternyata kemalasan itu menguasai jua
Bila ada laptop....
Alasan lain dtg....
Kan bagus kalo ada android
Paling2 pun boleh buat entry time tgg tren
Hahahaha.....bila dah ada
Sama gak tabiat malas tu tetap sama
Itu tanda nya sy ni kalo berblog akan ikut mood
Kalo mood malas tu... 2-3 bulan baru muncul
Macam sekarang ni...
Tp tidaklah smp setahun
Baik lg sy ni...

1 ulasan: