#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Isnin, 15 Februari 2016

Salted Caramel Brownies yang Ummpphhh !!

Hallo si penggemar brownie
Sejak akhir2 ni terlalu ramai yg menjual salted caramel brownies
Asal aku search kat instagram mesti kuar yg dok niaga promote
Aku tersgt la suka akan tastenye
Kena dgn tekak, manis nye pon ngam2 je bile singgah kat lidah
Dapat pulak brownie yg mengerak berkerak pulak
Ingat senang ker weih nak buat kerak
Kerak yg dimaksudkan disini bukan kerak hangus ya
Kerak crispy2, rangup di luar moist2 di dalam
Mmg taste aku la kerak2 crispy tu

Ada member opis jual
So kadar kekerapan aku order tu agak keterlaluan gak ler
Adooiii boley buat naik badan nmpk nye
Pasni aku cuba hadkan sebulan sekali je
 


Utk permulaan dulu, aku order bekas kecik ni je
Harga RM10 sebekas kecik ni
Pada aku, kalo mahal sesuatu makanan tu tp kalo sedap mmg aku tak menyumpah
Lagi aku canang kat org adalah
Mcm skrg ni aku review foodie 
Begitu la sebaliknye..Kalo mahal tp taste mcm hampeh itu la 1st & last aku beli

 Kesedapan salted caramel brownies
dari Bake_O_Doodle sgt memenuhi piawaian tekak aku
Sebekas kecik ni mmg tak cukup bagi korg yg mula2 nak try
Pernah aku order besar terus ..tak sure brp kilo
Makan ramai2 dgn family aku time raya korban
Mak...kakak..anak buah..asben pOn kata sedap

Untuk nampak lebih menarik aku hias buat tatapan family
Lagi bertambah selera la diorg makan
Bagi yang berminat dan nak rasa
Salted Caramel Brownies yang Ummpphhh !!
Boleh contact kawan aku terus
Facebook | BugBerry Berry
Instagram  | Bake_O_Doodle

**Okay sekian saje dari sy iklan tak berbayar**
Benda baik kita kongsi bersama ya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan