#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Isnin, 9 November 2009

Tak sabar nak pindah rumah baru~

Tak sabar nyer nak menghias rumah baru kami nnt... Oh yer...buat pengetahuan semua, lepas kawin nnt kami akan duduk di area Cheras Selatan. Rumah adalah jenis Apartment. sgt sesuai kan bagi kami yg baru nak memulakan kehidupan nih.. Rumah teras yg ada tu tak sesuai...rasa cam besar jer.. Better disewakan.



Weekend lepas, kitorg g Ikea dap mensurvey2 hiasan rumah... mmg best la.. My Sayang pun suka dan nampak nyer sgt berminat. Aku da plan nak menempah set sofa kat BUTIK RiNS. kebetulan, kak Su owner Butik Rins pun da ambik tempahan utk set sofa. Aku ni byk idea...ada jer dalam pale nih nak dikeluarkan.. Nnt kalo My Sayang setuju akan ini, aku nak design sendiri, then tempah jer dari Kak Su. Kalo My Sayang tak setuju..., tak leh buat aper lar.. Sbb duit nye datang dari dia. wakakakakakka... Tawakal jer la kan andaikata My sayang agree..hu3..

2 ulasan:

  1. dahlia...cheras kat mana?? tak jadi duk la kat taman jaya tu..

    BalasPadam
  2. Wa : oopppsss...sori!~aku tak bagi tahu ko lagi ker..? Rumah kat tmn maju jaya tu kitorg dah sewakan dgn harga RM1200 sejak bulan ogos lagi. Dgn duit sewa tu kitorg nak beli lagi rumah dgn cara sewa-beli. Secara tak langsung leh dapat lagi 1 aset.

    BalasPadam