Sunday, April 24, 2011

Bola yang MenyeroNokaN~


Last weekend, En Hubby ajak tgk bola
Selangor vs Perak
@ Stadium Shah Alam

1st time kami sampai Stadium Shah Alam ni..
Dari Seri Kembangan ke Shah Alam
Melilau gak la nak mencari pintu masuk utamanye
Pusing 360 darjah baru jumpa.

Dari jauh tgk stadium ni sgt besar
Dah da depan mata memang besar pOn

Owwhhh kay....
Sgt..sgt...terkejut gak la tgk stadium bola Shah Alam ni
Bangunannye nampak agak kusam dan tak ceria lgsg



En. Hubby....tukang ajak~
Peminat bola okay...
dan pandai bermain bola~


Beginilah, ramainye org yg membeli tiket nak tgk bola
Masa ni baru jam 5 petang, kalo lambat sure ramai.
Sekali tgk dah mcm ulat taik~
That's why kami dtg lebih awal. Tp, bagi yg solat tu
jgn risau yer, surau yg disediakan sgt luas. Tandas besar + selesa


Ramai yg niaga jersi, trompet, topi...ect
utk memeriahkan suasana perlawanan bola.
Kalo ingin menjadi penyokong fanatik,
boley la terus membeli jersi yg di jual.


Barisan pemain pada malam itu
Pemain Selangor dan Perak


Suasana di padang bola...


Minit ke 90...Selangor menjaringkan gol...
Penyokong Selangor sorak kegembiraan
Penyokong Perak????


Kehappyan kami sekitar perlawanan bola pada mlm itu
Selangor vs Perak

Me + En Hubby

Hubby + Friends

Peminat ni cakap....
Selangor 1 , Perak 0



No comments:

Post a Comment