Sunday, April 8, 2012

Saya memerlukan ruang

Saya memerlukan ruang utk rehat...
Pergi bercuti dgn hubby tercinta adalah jawapannya
Sebelum memilih tempat percutian yg terbaik
adalah lebih baiknya saya survey terlebih dahulu

Mungkin dengan cara menggoogle cerita-tera  a.k.a entry
drpd rakan blogger tentang pandangan +  pengalaman meraka
Misi menggoogle akan bermula...

2 comments:

  1. huhu.. da lame tak jenguk blog akak sebab x leh masuk.. neway.. sgt cun.. fanis pun igt nak tukar lay-out tp x pandai..nice blog!!!

    ReplyDelete
  2. hai fanis...
    akk baru jer on balik utk write down citer2 kat blog kesayangan nih...

    Sebelum ni akk fokus kat blog yg lagi satu tu.lebih kepada luahan perasaan. fanis tahu ker akan kewujudan blog akk yg satu lagi tu??

    ReplyDelete