Saturday, May 12, 2012

The Avengers **yg mengecewakan**



Dua minggu lepas gi tonton The Avengers dgn HuBee **tgk malam**
Time tu harga tiket mahal lagi **32MYR utk seat couple**
Malam tu jer 2 tayangan **mcm hebat sgt**
Expectation sy tentang citer ni best n 5 star
30 minit pertama tonton...dah nampak boring
30 minit kedua....tgk ramai je yg kuar
HuBee pOn dah naik boring tgk citer ni
30 minit ketiga dah separuh wayang org kuar **kami stay je**
Sy yg dah panas bontot kuar nak ke ladies
Wooowww..alangkah tergezutnya...
Ramai yg mengeluh The Avengers tak best **bosan tahap cipan**
No wonder la...maknanye bukan kami jer rasa bosan
tp, ramai yg kata bosan plus tak best
plus lagi, member2 opis yg dh gi tgk pOn kata tak best

dan saya heran....
ada juga kat citer The Avengers ni best...
iyerlah..masing2 punye pendapatkan..





No comments:

Post a Comment