#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Rabu, 17 Julai 2013

Ikea family yg awesome

Entah knp pikiran ni tetiba teringat kat Ikea??
Maybe kes malam tadi
Tgh iron alas dining, pastu teringin nak tukar raya tahun ni
Sy lebih suka guna alas meja makan daripada kain langir
Sebab?? pilihan kain langsir lagi cantik2
Pastu tak banyak kerawangnye
Sebab lain, material kain langsir lagi best, murah pOn murah
Meja dining sy adalah jenis kopitiam style
Kalo beli kain langsir buat alas dining 1.5 meter je
Alas dining raya 2 tahun lepas yg menggunakan kain langsir
Beli kat Nilai, tak sure per nama kedainye
Korg pOn tahu kat Nilai mmg byk kedai
Raya tahun ni nak beli alas dining kain langsir Ikea le pulak
Kalo jadi beli nanti sy citer kay **kalo jadi**

Pagi ni tgk Ikea Malaysia kat fb
Time2 Ramadan ni Ikea ada buat bufet ramadan
Craving nye juadah yg disediakan
Gambar2 yg mungkin boleh membuatkan korg terasa nak gi
Tak berniat nak bg korg meleleh air liur **jom layan**
Untuk makluman
Harga hidangan Bufet Istimewa IKEA adalah:
RM50 untuk dewasa
RM25 untuk kanak-kanak
Ahli IKEA FAMILY RM30
Ahli småles RM15


Okay nampak tak harga Ahli Ikea Family
Besar2 dah highlight merah tu
Sape2 yg tak tahu atau dah tahu tapi buat2 tak nk tahu sebelum ni
Meh la rebut peluang untuk jadi ahli Ikea Family
Kawan2 opis sy pOn ramai je tak tahu
Masa shopping dgn diorg
diorg ada tanya mcm mana nak jd ahli Ikea family
Kunjungi saje ke kios Ikea pendaftaran secara walk-in
Kalo anda telah menjadi ahli Ikea Family
Layaklah untuk dapatkan harga Rm30 tu
Berbaloinya hanya RM30 dapat salmon, western food yg lain dll

Jika antara korg yg dah pon miliki Ikea Family
Jgn lupa tgk point yg telah dikumpul
Semakin banyak point korg
Itu bermakna semakin byk la pelaburan korg kat Ikea **hehehe**
Ingat!~point tu semua ada expired nya
sebelum expired kena reedem
Di bawah adalah manual akaun Ikea Family yg ingin sy share
Masuk website Ikea Malaysia
Klik Log masuk Family
Ikea family saya . Nama penuh beserta no. kad Ikea Family

masukan no. kad ikea family seperti di ats kad. Password anda.

Paparan seperti ini akan keluar. Boley la semak point anda setakat ke hari ini.Ok selesai.Senangkan..
Banyak keistimewaan yg ditawarkan kpd ahli kad Ikea Family

me and pren yg awesome
Lagi gaya yg awesome
Santai kami yg awesome sgt

Korg yg dah ada Ikea family meh leh share dgn saya
Yg plan nak buat tu pOn leh la tanya2
atau korg antara golongan yg suka gi ikea pon leh berciter2 kt sini

ok bye..

1 ulasan:

  1. ermmm...bila tgk buffet kat ikea ni, bila la berkesempatan nak makan kat luar ni.. nak gi buffet2.. huhuhu

    BalasPadam