#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Jumaat, 27 September 2013

JJCM | Suka Wantan Mee di Pak Hailam

Hallo
entry kali ni bercerita pasal makan
Ini adalah kali ke 3 kitorg makan
di Pak Hailam Kopitiam di Aeon Big BTHO
Boley dikatakan menu2 yg pernah sy cuma setakat ni
memenuhi syarat anak tekak sy laki-bini
Boley tahan..lagi persekitarannya yg selesa
Servis pOn bagus
Makan pOn sedap
Pak Hailam Kopitiam salah satu tempat makan kegemaran kami
ketika untuk bersantai2 minum petang

mari pilih menu
sy dah jatuh cinta dgn wantan mee dia
Hubee kata, tak sabarnye nak try burger kopitiam, selalu mkn burger mcD or burger jalanan kan...
Ini set burger dia
Sedap oooooo...
roti bakar. wajib order kalo makan kat kopitiam
Pau kastard , lain dari lain taste dia
happy tummy katanye...

Location : 5/5 | Servis :4/5 | Makanan : 4/5 | Harga : 4/5

2 ulasan:

  1. pau kastard tu mcm sedap je....

    BalasPadam
  2. Yaaa..sedap. Rasanya lain dari lain. kat luar mmg tak jumpa kan...

    BalasPadam