#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Isnin, 29 Julai 2013

Diary Ramadan Dahlia # 15


Di Ramadan ke LimaBelas

**Mr & Mrs John**

Kempen tidak makan nasi ketika berbuka
Masih tersemat di hati lagi
Bagus tak bagus macam ni??
hubee nye kurus dah..wifey nye mcm tak susut pOn **mencik**
Maybe women ni lambat sikit proses penurunan berat badannya
Sebab??
Lemak byk terperangkap sana-sini

Kata tak makan nasikan
Kami gantikan dgn roti **still carbo**
Roti John sorang satu
seblm ni pernah beli 1 share pulak tu mmg rasa tak cukup
Sebab??
Ia sedap!~
Beli kat sorg brother ni
Rasa Roti John dia mmg sedap
Ada setengah org jual tu rasa sos je..dagingnye tak rasa
Ada tu pulak rasa mayonis meleleh byk..rasa muak
Setengah tu rasa kubis je, ini roti john vegey ker haper??
Tapi, beli kat brother ni rasa semua balance

Kuih muih wajib ada
Campor2 mcm biasa 2 rengget dapat 5
Kali ni beli tak sedap!
tak nak repeat dah
Try tauhu bakar kat kat satu gerai ni
Di bakar fresh2, harga mahal luar biasa
Kalo sedap tak per...
Jadinye ku sumbat2 juga ker mulut tanda memaksa
Buat2 berlakon depan hubee konon sedap
Sebab sy yg ngade2 nak beli sgt kt akk tauhu bakar tu
Sebelum ni pernah try kat gerai makcik sorg ni **sedap!**
Tapi entah gatal melangkah jua kaki ni ker kedai akk tauhu bakar
Tema air lak..Bunga dan buah
Peel fresh tu boss huBee yg bagi **ok la tu**
Opis sy ape dapat?? Kurma sebijik pOn susah

Belanja semua di bazar ramadan
Air teh bunga...$2
Kuih muih...$2
Tauhu bakar...$4
Roti John...$4
Semua sekali...$12

 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan