#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Khamis, 1 Ogos 2013

Diary ramadan Dahlia # 18

Di Ramadan ke DuaPuLoH

**Tak berbuka sama**

Kebetulan..Masa Ramadan ke 20 bersamaan Hari Isnin
Hubby nak berbuka dgn staff dia
Sebelum bz nxt week nya even di KLCC
Sy pulak berbuka kat opis beramai2 dgn wargakerja PPSPPA
Entry lepas baru je kutuk mengadu opis x buat majlis buka puasa ker

Actually best juga berbuka ramai2 ni
tak kisah la walaupon tempatnya hanya sekadar di opis saje
Janji makan sedap kan!~
Sedap sbb free atau memang sedap yeah?? hahahaha
Lauk free yg disediakan  ayam gulai lemak, ikan dory salut tepong, ulaman, sayur campur, caramel , pelbagai air kordial, air teh tarik,kuih karipap,bubur lambuk Kg Baru
Kalo buat kat hotel lagi la best ,
Nak tunggu jemputan tu memang tak ahh...
Tak pelah kita ada suami, minta hubby belanja la

Malam tu sampai rumah kul 9.30 malam.
Hubby lak kul 10.00 malam.
Masing2 penat plus mengantuk dan kekenyangan **hasil tdo yg terbaek**

>> Balik lambat, esknya kami berdua cuti
>>Duit sesen pOn tak kuar utk belanja berbuka **rezeki Allah**


Tiada ulasan:

Catat Ulasan