#alwaystravelicious EAT TRAVEL LOVE

Rabu, 21 Ogos 2013

Open house Raya **makan kambing mcm kat kedai**


Syawal 18

Open houz
Sejak kawin dah masuk tahun ke4 kali sy sambut sbg isteri
Baru sekali sy invite kawan2 opis dtg buat open house
Masa tu tahun ke2 kawin
Itulah pertama kali buat
Ya Allah....penatnyeee
Masih teringat kepenatan masa tu
Tapi, happy kawan2  dtg


Bila raya2 ni ada kawan2 dan saudara yg jemput open house
InsyaAllah sy datang dgn hati yg terbuka
Tak tolak lah org kata, cuma tolak makanan masuk mulut ajor
Best gak dapat jalan2 cari makan ni tanpa mengeluarkan modal
Sedap2 belaka...mestila sedap sbb free kan
Jgn tipulah..korg pOn begitu juga kan...hahahharr

Last week pada Syawal 18
Sepupu dari Shah Alam jemput dtg open house 
Byk giler makanan yg terhidang
Tp, sy ni dah tak larat nak makan menu2 di pagi raya ni

Tips dari saya yg boley sy share
Kalo open house tu...makan la menu yg jarang kita makan
Kalo nak menu raya gak, rasa la sikit2
Kalo perut kenyang kan dah rugiiii....




Tiada ulasan:

Catat Ulasan