Khamis, 10 Ogos 2017

Family Gathering | Omah Liren Sungai Besar, Selangor


Sweet moment..
Family Gathering di Omah Liren , Sungai Besar Selangor - Cuti Cuti Hari Raya Aidiladha

Perjalanan dari KL, semua adik beradik berkumpul di rumah mak
Konvoi beramai2 naik 4 buah kereta
Dari KL ke Sungai Besar ambil masa dalam 1jam 30minit..
bergantung juge pd trafik ketika itu

Plan dgn adik beradik utk 
buat family gathering dan aktiviti Bbq
Segala urusan penempatan, diuruskan oleh aku dari A to Z. Family pon x kisah mana2 asalkan tempatnye menarik
So,google to google terjumpa Omah Liren ni
Nama nye mungkin agak asing pd korg
Kalau tak salah tu bahasa jawa
Sesuai la dgn tema nama chalet
lokasinye pun dlm lingkungan masyarakat  jawa 

Sesampai je di Omah Liren
Agak teruja dgn reka binaan rumah ini
Aku nak kelas kan rumah persinggahan ini sebagai apa ya? 
Mungkin chalet...? 
mahupun villa?

Anak2 buah aku paling tak sabar
Bila terlihat swimming pool
Kedengaran air pancut yg dtgnye 
dari arah tepi chalet ini
Masing2 nak rendam kaki
Sikit lagi tu nak terjun pool

Bergambar2 dgn kanak2 semua.. suka tgk anak2 buah happy
Small celebration utk birthday adik ipar
My Donut...syok oOooo....
Aktiviti BBQ di tepi pool
Aktiviti BBQ secara berjemaah
Okay nak tunjuk ini laluan n view dari tepi jalan
Potrait berdua utk diabadikan. 
Family Potrait..masa ni Hari Raya Aidiladha

Tiada ulasan:

Catat Komen

Capri by Fraser, Kuala Lumpur

Kebisingan jentera berhampiran dgn pembangunan yg sdg berjln di sekitar Jalan Kerinchi seolah2 hilang bila selangkah kaki masuk ke lobi ...